dinsdag 24 november 2020

Alles over Papendrecht

Schennispleger schrikt fietsers op

17 maart 2009

PAPENDRECHT - De politie heeft maandagochtend 16 maart een 25-jarige inwoner van Den Haag aangehouden voor openbare schennis. De man haalde maandagochtend op de Zernikelaan onder het viaduct van de N3 zijn geslachtsdeel uit zijn broek en toonde deze aan voorbijrijdende fietsers. Één vrouw belde de politie waarna zij aangifte deed.

De politie kon de verdachte even later aanhouden. Hij verbleef in de auto van zijn werkgever aan de JR Thorbeckesingel. De politie sluit niet uit dat meerdere fietsers het slachtoffer zijn geworden van deze schennispleger. Zij vraagt hen contact op te nemen met de politie op het algemene nummer 0900-8844. De verdachte is na verhoor heengezonden. Hij zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

Deel dit bericht met je vrienden!