woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

ProServe wordt officieel sponsor van Racing Team Holland

19 maart 2009

PAPENDRECHT - Het Papendrechtse ProServe B.V is sinds 13 maart één van de officiële sponsoren van Racing Team Holland geworden. Tevens zorgt ProServe tijdens een aantal van de races voor live streams door middel van onboard camera’s. Zo wordt voor iedereen de autosport bereikbaar.

Al jaren is Racing Team Holland actief op het gebied van autosport. Wat is gestart met het kans geven van jong talent, is uitgegroeid tot een professioneel team dat in 2008 haar 45-jarig bestaan vierde. In het verleden reed Racing Team Holland al met Ford Mustangs en in 2009 gaat het team wederom met Mustangs rijden in wat nu de koningsklasse van de Nederlandse autosport wordt genoemd; het Dutch GT4 Kampioenschap.

In het team zitten grote namen, zoals de broers Bernhard en Pieter-Christiaan van Oranje, Hans Hugenholtz en Jan Lammers. De verwachtingen zijn hoog gespannen voor komend seizoen, ook vanuit ProServe. Gerben van der Veen, Managing Director van ProServe, zegt hierover het volgende; ,,ProServe draagt de autosport een warm hart toe. Het is niet alleen een bijzondere manier van ontspanning, door Racing Team Holland te sponsoren, kunnen wij het team helpen nog beter te presteren en kunnen wij samen met onze klanten de sfeer van de racerij ervaren. Wij kijken uit naar een enerverend seizoen.”

Lees meer over:

proserve
Deel dit bericht met je vrienden!