Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Aanrijding in de wasstraat

23 maart 2009

PAPENDRECHT - Een 34-jarige man uit Zeeland heeft zaterdagmorgen 21 maart een medewerker van een wasstraat aangereden.

De automobilist wilde zijn auto wassen maar kon volgens getuigen van het incident niet zo goed rijden. Hij reed met spinnende banden de wasstraat in en stond ineens halverwege de baan stil toen bleek dat hij met een band uit de rails was gereden.

Medewerkers gaven instructies wat hij moest doen maar de bestuurder gaf veel gas naar achteren waardoor een werknemer klem kwam te zitten tussen de auto. Hij werd met letsel aan het been naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht en zal de man uit Zeeland nader horen.

Lees meer over:

aanrijding wasstraat
Deel dit bericht met je vrienden!