maandag 23 november 2020

Alles over Papendrecht

De Heart Dance Award 2009

24 maart 2009

PAPENDRECHT - De Heart Dance Award is een spetterende danswedstrijd van Jump! het jeugdfonds van de Nederlandse Hartstichting. Dit dansfestijn wordt in 2009 voor de tiende keer georganiseerd, speciaal voor leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool. Met de hele klas treden leerlingen op in een echt theater en dansen ze op zelf uitgezochte muziek. Verschillende scholen uit Papendrecht doen mee. De voorrondes zijn dinsdag 24 maart 2009 in het Lucent Danstheater Den Haag. De finale is dinsdag 21 april 2009.

Wil je ook meedoen met je klas? Op www.heartdanceaward.nl vind je alle informatie om in te schrijven of om te bekijken hoe het voorgaande jaren ging. Let op: het reglement is aangepast! Vraag aan de meester of juffrouw of jouw groep mee kan doen.

De Nederlandse Hartstichting vindt het belangrijk dat kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool leren waarom het goed is om genoeg te bewegen, gezond te eten en niet te roken. Wie zich aan deze basisregels houdt, zorgt immers goed voor zijn hart en daarmee kun je niet jong genoeg beginnen.

Lees meer over:

hartstichting jeugdfonds
Deel dit bericht met je vrienden!