Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Traangas

24 maart 2009

PAPENDRECHT - Een 33-jarige man uit Rotterdam is op 24 maart op de Burgemeester Keijzerweg aangehouden.

De man  werd aan een routinecontrole onderworpen en bleek geen papieren bij zich te hebben. Hij verklaarde buschauffeur te zijn en op weg te zijn naar zijn werk, waar hij zijn rijbewijs had liggen. Uit controle bleek echter dat de man alleen rijbewijs B had en dus geen buschauffeur kon zijn. Daarop zei de man dat hij bus-schoonmaker was. De agenten die hem staande hielden, zochten daarop in zijn auto naar een rij- of identiteitsbewijs, maar vonden niets van dien aard. Wel werd een busje traangas aangetroffen dat in beslag werd genomen. De man mocht daarop mee naar het bureau, waar hij na verhoor in vrijheid is gesteld.
 

Deel dit bericht met je vrienden!