donderdag 26 november 2020

Alles over Papendrecht

Man aangehouden na bedreigend gebruik van messen en beschieten politie

26 maart 2009

PAPENDRECHT - In de nacht van woensdag op donderdag 26 maart heeft de politie een 20-jarige man uit Papendrecht op de J.R.Thorbeckesingel aangehouden nadat zijn moeder vanuit de woning aan de P.J.Troelstrastraat melding maakte van een dreigende situatie en de man de gearriveerde agenten met messen aanviel. De man bevond zich op de bovenverdieping van de woning toen zijn moeder rond 00.45 uur de politie belde vanwege een dreigende situatie met haar ernstig verwarde zoon.

Toen de politie arriveerde, kwam de man naar de benedenverdieping en viel agenten met messen aan. Na een worsteling, waarbij één van de agenten zich genoodzaakt voelde te schieten, vluchtte de man de woning uit. Opnieuw werd de man door de politie achtervolgd waarbij hij bleef dreigen met de messen. De man gaf zich pas over na het gebruik van pepperspray en wapenstok. Bij zijn aanhouding bleek de man een verwonding aan zijn been te hebben. Vermoedelijk is deze verwonding ontstaan door één van de messen. Er wordt onderzoek gedaan naar de aanleiding van het incident, het handelen van de verdachte en het handelen van de optreden politieagenten. De verdachte is een bekende van de politie.

Deel dit bericht met je vrienden!