donderdag 4 maart 2021

Alles over Papendrecht

Vernieling en bedreiging in de Wilgenhof

27 maart 2009

PAPENDRECHT - Een 20-jarige man uit Budel-Schoot is door politieagenten aangehouden wegens vernieling en bedreiging. Dit gebeurde op donderdagavond 26 maart 2009 omstreeks 23.20 uur in de Wilgenhof. De man was naar zijn vriendin in Alblasserdam gekomen.

Toen hij daar eenmaal was ging zijn vriendin naar haar ex-vriend aan de Wilgenhof in Papendrecht. De verdachte ging daar ook heen samen met een nog onbekende man. Ze vernielden de achterbumper en een ruitenwisser van de bestelbus van de 24-jarige man uit Papendrecht. Na een woordenwisseling werd hij ook nog bedreigd. Mogelijk is er sprake van dat er met een mes is gezwaaid. De verdachte is ingesloten. De politie is op zoek naar de tweede verdachte en heeft de zaak in onderzoek.

Lees meer over:

bedreiging Wilgenhof
Deel dit bericht met je vrienden!