Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Business Evenement 'Teambuilding & Golf' in Toscane een groot succes

4 april 2009

PAPENDRECHT - Van 27 t/m 30 maart 2009 heeft in Legoli di Peccoli in het Italiaanse Toscane een door het Papendrechtse ProSecretary en KeuzeOpleidingsinstituut georganiseerde, business evenement Teambuilding & Golf plaatsgevonden. Een groep ondernemers heeft, naast genieten van het goede leven in Italië, een aantal teambuildingssessies met diverse oefeningen gedaan.

Daarnaast vond op de golfbaan van Tirrenia onderleiding van de maestro (pro) een golfclinic plaats. De deelnemers waren zo enthousiast dat deze clinic zeker zal leiden tot nieuwe golfers. Het weekeinde was een groot succes, de enige spelbreker was het regenachtige weer. 

ProSecretary en KeuzeOpleidingsinstituut organiseren dit zakelijke evenement Teambuilding & Golf in Toscane in nabije toekomst zeker weer. Houd u daarbij de website www.prosecretary.nl in de gaten.

Lees meer over:

business event
Deel dit bericht met je vrienden!