Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Papendrecht wint van sv Venray

6 april 2009

PAPENDRECHT -  Papendrecht won z'n een na laatste thuiswedstrijd van SV Venray met 1 tegen 0. In de 52e minuut scoorde Robert-Jan de Vos het enige doelpunt van de wedstrijd.

De voorzet kwam van Geert Bakker die in de tweede helft in het veld kwam voor Jurwin Luciano. Ook in deze wedstrijd gunde Papendrecht de tegenstander geen enkele grote scoringskans. SV Venray eindigde de wedstrijd met 10 man. Papendrecht krijgt door dit resultaat weer een beetje lucht en staat op de 8e plaats. Rood-zwart staat op slechts 4 punten van de vierde plaats maar ook slechts 4 punten vanaf de p/d-plaats waar nu SV Venray staat. Longa is gedegradeerd.

Lees meer over:

voetbal vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!