Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Zakkenrolster na maand toch nog aangehouden

7 april 2009

PAPENDRECHT - Een 26-jarige dievegge uit Gorinchem is op maandagmiddag 6 april, een maand na een diefstal in een speelgoedwinkel in het Piazza Centrum, opnieuw herkend door één van de medewerkers van de zaak, waarna de verdachte kon worden aangehouden.

De politie kreeg van de medewerkster een melding dat de vrouw zich opnieuw ophield in het winkelcentrum. De verdachte zou in de speelgoedwinkel op 7 maart een portemonnee hebben gestolen van een ouder echtpaar. Zij deden daarvan aangifte. Op de camerabeelden in de winkel werd de diefstal vastgelegd waarna ze door de politie werden veiliggesteld. De medewerkster van de winkel herkende de vrouw voor 100% op de beelden. Op basis van het signalement konden één van de surveillerende agenten de vrouw op Schepenenstraat aanhouden. Zij werd ingesloten en naar het politiebureau gebracht. De politie onderzoekt de zaak.

Deel dit bericht met je vrienden!