woensdag 29 september 2021

Alles over Papendrecht

Winkels de dupe van inbraak

7 april 2009

PAPENDRECHT - Drie winkels aan de Meentpassage hebben op dinsdagmorgen 7 april aangifte gedaan van (poging) inbraak. Een kledingwinkel, een broodjeszaak en een reisbureau werden in de nacht van maandag op dinsdag 7 april de dupe van inbrekers. Bij het reisbureau kwamen de inbrekers niet binnen, bij de kledingwinkel werd wat kleding meegenomen. Bij de broodjeszaak werd ingebroken en zijn de verdachten wellicht afgeschrikt door het luide alarm. Ook daar werd geen buit gemaakt. De politie vraagt mensen die in de afgelopen nacht getuige zijn geweest van verdachte situaties in en rondom de Meentpassage, zich te melden op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Lees meer over:

meentpassage reisbureau
Deel dit bericht met je vrienden!