Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

André Kraaijeveld interim trainer bij KC Dordrecht

9 april 2009

PAPENDRECHT - KC Dordrecht heeft voor de rest van het seizoen André Kraaijeveld en technisch adviseur Ron Westerkamp aangesteld als interim-trainers, waarbij Kraaijeveld de hoofdverantwoordelijke is en de coaching van de wedstrijden voor zijn rekening zal nemen. Kraaijeveld, inwoner van Papendrecht, was eerder werkzaam bij o.a. HKC (U), Maassluis, WION, Sporting Delta en De Meervogels.

Arie Piet den Dikken is niet langer meer de hoofdtrainer van KC Dordrecht. De trainer en het bestuur hebben in onderling overleg besloten per direct de samenwerking te beëindigen. De reden is dat Den Dikken aan het bestuur heeft aangegeven de komende tijd niet voor 100% beschikbaar te zijn voor de vereniging wegens drukke werkzaamheden. De club besloot daarop op zoek te gaan naar een interim trainer.

Deel dit bericht met je vrienden!