Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Margreet Dolman start proces cultuurnota

17 april 2009

PAPENDRECHT - Zo'n 50 belangstellenden waren vanavond aanwezig in Theater De Willem, waar Margreet Dolman de aftrap deed voor het inspraakproces in de aanloop naar een Cultuurnota voor de gemeente Papendrecht.Margreet interviewde wethouder Maria Zaal, die uiteenzette wat de bedoeling was. De gemeente wil een cultuurbeleid formuleren en vraagt daarvoor naar de mening van betrokken Papendrechters. Ambtenaar Dirk Docter en Culturele Adviesraadsvoorzitter Hans Hulswit zetten uiteen waar de keuzes die gemaakt  kunnen worden betrekking op hebben: aan welke voorzieningen voorzieningen bestaat behoefte, (hoe) moet de gemeente die faciliteren of subsidiëren.

Howel Margreet nu al een aantal reacties ontlokte aan de aanwezigen, zullen op een vervolgbijeenkomst de concrete vragen pas aan de orde komen. Al deze bijdragen zullen onderdeel vormen van het materiaal waarmee  ambtenaren de Cultuurnota zullen opstellen, waarover uiteindelijk door het college van B & W en de gemeenteraad wordt beslist.

Deel dit bericht met je vrienden!