Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Olympia wint laatste poule wedstrijd

20 april 2009

PAPENDRECHT - Het instap turnteam van Olympia papendrecht heeft haar laatste wedstrijd in de Poule gewonnen. Op zaterdag middag stond de uitwedstrijd tegen DVO uit Dordrecht op de planning. Dit belooft altijd een spannende wedstrijd te worden.

Zo ook afgelopen zaterdag, beide teams gingen gelijk op en de uitslag lag dan ook erg dicht bij elkaar. DVO behaalde een puntentotaal van 171.50, Olympia wist met 176.35 nipt te winnen. Het team van Olympia, bestaande uit Sanne, Kayley, Larissa, Summer,

Ginny, Lotte, Danique, Joanne, Elise en Tessa, hebben allen heel het seizoen erg hun best gedaan. Overal hebben deze turnstertjes 3 wedstrijden gewonnen en 1 verloren, er is dus een kans op een Finaleplaats. Echter is dat op het moment van schrijven nog niet bekent. De finale zal zijn op 16 mei, tot die tijd zullen we moeten duimen!

Lees meer over:

olympia dvo
Deel dit bericht met je vrienden!