Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Golden Tulip Papendrecht genomineerd voor beste hotel van Nederland

20 april 2009

PAPENDRECHT - Golden Tulip Papendrecht is 1 van de 10 hotels die door de Dutch Hotel Award 2009 genomineerd is voor de vakprijs van het beste hotel van Nederland.
Golden Tulip Papendrecht is sinds begin dit jaar in handen van de nieuwe directeur-eigenaar Arjan van Dalen. De veranderingen die begin dit jaar zijn doorgevoerd beginnen zijn vruchten af te werpen. Het nieuwe Restaurant Simply wordt druk bezocht en de service, kwaliteit en gastvrijheid staan weer hoog in het vaandel. Deze ontwikkelingen zijn ook de jury van de Dutch Hotel Award niet ontgaan.
Op zondag 17 mei 2009 wordt bekend gemaakt wie er door gaan naar de eindronde. Deze nominaties en de eventuele eindstrijd wordt gedaan vanuit Heineken City in Amsterdam. Winnaar van 2008 was het Eden Amsterdam American Hotel.

Lees meer over:

golden tulip
Deel dit bericht met je vrienden!