woensdag 29 september 2021

Alles over Papendrecht

PKC en KNVK tekenen contract nationale korfbaldag

27 april 2009

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag tekenden Martin Dekker (voorzitter) namens PKC en Jaap Broersma (directeur) namens het KNKV een contract m.b.t. de jaarlijkse nationale korfbaldag. Beide partijen zijn overeengekomen dat de Nationale Korfbaldag in 2009 en 2010 in Papendrecht zal worden gehouden. Op de Nationale Korfbaldag worden de finales om het Kampioenschap van Nederland gespeeld voor de C-, B-, en A-jeugd en de senioren.

Dit jaar zal de Nationale Korfbaldag plaatsvinden op zaterdag 20 juni 2009.

PKC en het KNKV zijn blij een samenwerking voor twee jaar te zijn overeengekomen, wat voor beide partijen zekerheid geeft.

PKC, dat vorig jaar ook al de Nationale Korfbaldag naar Papendrecht wist te halen, heeft een ruime ervaring met de organisatie van grootschalige evenementen. In 2010 belooft het zeker een bijzondere dag te worden, want dan volgend jaar bestaat de grootste korfbalclub van Nederland 75 jaar.

Lees meer over:

korfbal pkc
Deel dit bericht met je vrienden!