Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Joyriding

27 april 2009

PAPENDRECHT - Een 17-jarige jongen uit Papendrecht is door politieagenten aangehouden. Dit gebeurde op maandagochtend 27 april 2009 omstreeks 02.25 uur op de Pieter Zeemanlaan. De nagenieten gaven de auto Eén stopteken voor een routinecontrole. De bestuurder verklaarde dat hij zijn rijbewijs niet bij zich had. Hij vergiste zich echter in het geboortejaar en dat wekte de argwaan van de agenten. Bleek dat hij een valse naam had opgegeven omdat hij geen rijbewijs had en nog geen 18 jaar was. Bleek dat hij de personenauto van zijn vader zonder toestemming had meegenomen. De vader wilde geen aangifte doen. De jongen werd na verhoor heengezonden. Hij kreeg een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs en voor het opgeven van een valse naam.

Lees meer over:

rijbewijs pieter zeemanlaan
Deel dit bericht met je vrienden!