maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Verdachte aangehouden in zaak mishandeling Veerpromenade

5 mei 2009

PAPENDRECHT - De politie heeft op dinsdagmorgen 5 mei een 38-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling die op donderdagmiddag 30 april plaatsvond op de Veerpromenade. Hierbij raakte rond 14.25 uur een 35-jarige man uit Papendrecht gewond bij een vechtpartij.

Het slachtoffer raakte in gesprek met twee mannen waarbij een woordenwisseling ontstond. Hij werd door de twee geslagen en geschopt en raakte daarbij gewond aan zijn hoofd. De man werd na reanimatie met spoed in aanvankelijk kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis in Dordrecht. Hij is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. Veel mensen waren getuige van het incident en namen contact op met de politie.

Ook werd een SMS-Alert verstuurd waarin ooggetuigen werden opgeroepen zich te melden. Dit resulteerde in tien reacties met waardevolle informatie. Ook werd divers beeldmateriaal in het onderzoek meegenomen. Op basis van analyse en verder onderzoek van al deze gegevens, kon de 38-jarige man worden aangehouden. De politie zet het onderzoek voort. 

Lees meer over:

mishandeling veerpromenade
Deel dit bericht met je vrienden!