Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Feyenoord clinic bij Drechtstreek

6 mei 2009

PAPENDRECHT - Op dinsdag 5 mei veranderde het hoofdveld van Drechtstreek voor één dag in een Feyenoord omgeving. Er was een opblaasbaar Feyenoord veld, een toegangspoort van die club en er stonden twee opblaasbare spelerspoppen. Onder leiding van oud-Feyenoord aanvoerder Ben Wijnstekers werd er een spetterende voetbal-clinic gegeven. Wijnstekers werd daarbij geassisteerd door drie andere trainers van de Rotterdamse club die alle pupillen en de C-junioren van Drechtstreek volgens de trainingsmethodiek van Feyenoord aan het werk hebben gezet. Er werd getraind in verschillende vormen, met partijspel en allerlei schijnbewegingen.

Ondanks het feit dat het weer niet echt meewerkte en ook er nogal wat jeugdspelers op vakantie waren, hebben toch bijna twee honderd jonge Drechtstreek voetballers genoten van de verschillende trainingsvormen. Alle deelnemers en hun ouders waren zeer te spreken over deze heerlijke voetbalmiddag. Na afloop was er voor iedereen een speciaal Feynoord shirt en een certificaat als bewijs van deelname met daarop de handtekeningen van hun trainers. De jeugdcommissie van de club kan met een goed gevoel kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

Lees meer over:

voetbal vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!