dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Schoolkorfbal tournooi bij PKC geslaagd

18 mei 2009

PAPENDRECHT - Op woensdag 13 mei jl. kwamen 29 ploegen van diverse scholen naar PKC om daar ‘s middags deel te nemen aan het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Het weer was hen daarbij gelukkig goed gezind.

Onder toeziend oog van schoolgenoten, leraren, juffrouwen, familieleden en nog meer belangstellenden speelden 280 kinderen op verschillende velden tegen elkaar in diverse poules. Veel kinderen beheersten het korfballen perfect aangezien zij de sport beoefenen, maar de andere kinderen toonden net zo veel inzet en hadden net zo veel plezier.

Elke ploeg heeft dan ook uitstekend zijn best gedaan. Aan het einde van de dag waren de resultaten als volgt:
Groep 3/4: 1e Koningin Beatrix school team 3
Groep 5/6: 1e Oranje-Nassauschool
Groep 7/8 : 1e Constantijnschool team 1

Deel dit bericht met je vrienden!