Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Eerste schetsen opknapbeurt Park Oostpolder gereed

18 mei 2009

PAPENDRECHT - Woensdag 27 mei 2009 presenteert de gemeente de eerste schetsen voor de opknapbeurt van het Park Oostpolder.
Zowel tijdens een parkwandeling op 21 april als ook daarna werd driftig gehoor gegeven aan de oproep van de gemeente om wensen en suggesties in te dienen. Zowel omwonenden als gebruikers van het park en andere belangstellenden kwamen met ideeën. Ook de sportverenigingen in en om het park kregen de gelegenheid om hun specifieke wensen kenbaar te maken. De gemeente heeft advies ingewonnen bij deskundigen zoals de Natuur- en vogelwacht en Stichting Groenbehoud Papendrecht.

Na 1 mei zijn alle verzamelde gegevens direct verwerkt in de eerste schetsen. De presentatie van de schetsen op 27 mei vindt plaats in het gemeentehuis (Burgemeester De Bruinzaal) en begint om 20.00 uur. Er wordt toelichting gegeven op de schetsen en op de vervolgstappen die nog volgen voordat tot uitvoering kan worden overgegaan.

Na de presentatie van het voorlopig ontwerp start de inspraakprocedure (juni 2009). Deze wordt van tevoren in het Gemeentenieuws en op www.papendrecht.nl aangekondigd. Volgens de huidige planning zou begin 2010 met de opknapbeurt kunnen worden gestart.

Lees meer over:

gemeente park Oostpolder
Deel dit bericht met je vrienden!