zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Onbekende man slaat jongen

20 mei 2009

PAPENDRECHT - Een onbekende man heeft op dinsdagmiddag 19 mei een 17-jarige jongen uit Papendrecht geslagen. De jongen stond samen met een vriend bij een winkelcentrum aan de Espenhof in Papendrecht. De man liep langs en was het er niet mee eens dat de jongen hem aankeek, vervolgens gaf hij de 17-jarige jongen een klap op zijn gezicht.

Het gaat om een blanke man van ongeveer 20 jaar oud en ongeveer 1,70 m lang. De man had gespierde armen en blond stekelhaar. Hij droeg een zwart met wit t-shirt, een blauwe spijkerbroek en sportschoenen. Mensen die iets van het voorval hebben gezien, kunnen contact opnemen met de politie via tel: 0900 8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800 7000.

Lees meer over:

winkelcentrum Espenhof
Deel dit bericht met je vrienden!