donderdag 4 maart 2021

Alles over Papendrecht

Jeugdkampioenen bij PTC

27 mei 2009

PAPENDRECHT - Afgelopen zondag werden 2 jeugdteams van de Papendrechtse Tennis Club (PTC) kampioen. Het mixed-team t/m  17 jaar gesponsord door Pro Tennis Academie  en READ Vastgoed werd ongeslagen kampioen in de 1e klasse.

Ook het jongste zondagteam de jongens t/m 13 jaar sleepten met slechts 1 verloren wedstrijd het kampioenschap in de 1e klasse binnen.
In totaal had PTC 6 jeugdteams die aan de competitie deelnamen. De jeugdafdeling van PTC bestaat inmiddels uit ruim 60 leden. Nieuwe jeugdleden zijn nog van harte welkom. Informatie over PTC kunt u vinden op www.ptc-papendrecht.nl

Op de foto: v.l.n.r. Jan van Maanen (READ Vastgoed), Daan de Bont, Josephine Bergmans, Ince Dekker, Remco Verhoeven, Robert Smouter, Bart Baaren (Pro Tennis Academie)

Lees meer over:

ptc top
Deel dit bericht met je vrienden!