Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Een nieuw terras voor woonzorgcentrum De Markt

27 mei 2009

PAPENDRECHT - Op woensdag 27 mei 2009 opende Zorgmanager dhr. Poirot samen met bewoner dhr. Verschuren officieel het nieuwe buitenterras van Woonzorgcentrum De Markt. Het meubilair voor dit nieuwe terras is mogelijk gemaakt door een gift van Rabobank Drechtsteden. De bloembakken zijn mogelijk gemaakt door Ron's Bloemenshop.

Mevrouw Boelen, teamleider en initiatiefnemer: "een wens is in vervulling gegaan. Onze bewoners, de bewoners van de aanleunwoningen alsmede onze wijkbewoners 55+ kunnen bij zonnig weer gebruik maken van het prachtige buitenterras. Met een donatie vanuit het RaboFonds van de Rabobank is het terras mogelijk gemaakt en daar zijn wij ontzettend blij mee".

Tamara van Duren, communicatiemedewerker bij de Rabobank: “De Rabobank is een coöperatie. Wij investeren graag een gedeelte van onze winst in de samenleving waarbij wij betrokken zijn. Vanuit het RaboFonds verlenen wij financiële steun aan projecten die het economische, sociale of culturele leven in de Drechtsteden stimuleren. ‘Buiten’ zijn heeft een positieve invloed op het geestelijk en lichamelijk welzijn van ouderen. Met het prachtige meubilair kunnen ouderen heerlijk op het terras vertoeven, een kopje thee drinken en plezier hebben met elkaar. Een lokaal initiatief waaraan het RaboFonds graag een steentje bijdraagt.

Het RaboFonds wordt bestuurd door een commissie van leden, tevens klanten van de bank. Viermaal per jaar komen zij bijeen en beoordelen zij de ingezonden aanvragen. Het RaboFonds is er voor projecten in Dordrecht, Papendrecht en Alblasserdam. Iedereen kan een project voordragen.

Deel dit bericht met je vrienden!