Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

PKC eenvoudig langs SCO en naar kruisfinales

2 juni 2009

PAPENDRECHT - Het was druk zaterdag op de Oostpolder, waar het toegestroomde publiek onder prachtige weersomstandigheden kon genieten van het Pinkstertoernooi op de bijvelden en de laatste poulewedstrijd voor PKC op het hoofdveld.

Nog steeds zonder Leon Simons in de gelederen, lieten de Papendrechters in de eerste helft geen spaan heen van SCO. Binnen vijf minuten was het al 4-1, waarna de groen-witten doorwalsten via 7-1 naar 11-3 halverwege de eerste helft. Ook daarna was de honger nog niet gestild en bleven de scores snel vallen. Bij het rustsignaal stond er 20-6 op het scorebord.
In de tweede helft hield PKC het vervolgens wel voor gezien en mochten de Friezen “met 6-8 winnen”.
De eindstand: 26-14.

Door deze overwinning staan de kruisfinales tegen Koog Zaandijk vast.
A.s. zaterdag zal om 15.30 uur de eerste wedstrijd op de Oostpolder gespeeld worden.

Foto: Peter Besemer

Lees meer over:

pkc Oostpolder pinkstertoernooi
Deel dit bericht met je vrienden!