dinsdag 15 juni 2021

Alles over Papendrecht

Harddrugsgebruiker aangehouden

2 juni 2009

PAPENDRECHT - In de nacht van maandag op dinsdag 2 juni heeft de politie een 21-jarige bestuurder uit Papendrecht aangehouden voor het bezit van harddrugs. Surveillerende agenten controleerden de man op de Rembrandtlaan. De bestuurder gedroeg zich onrustig waarbij het vermoeden ontstond dat hij mogelijk in het bezit van drugs was. Bij onderzoek werden in de auto geen bijzonderheden aangetroffen. Twee uur later werd de auto opnieuw gesignaleerd in de omgeving het Alblasserbos. Vanwege het late tijdstip en het feit dat de bestuurder na de eerste controle aangaf naar huis te gaan, werd de auto opnieuw gecontroleerd. In het deurvak werd harddrugs en wat andere voor drugs te gebruiken voorwerpen aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak. 

Lees meer over:

Rembrandtlaan harddrugs
Deel dit bericht met je vrienden!