vrijdag 27 november 2020

Alles over Papendrecht

Papendrechts Roparun Team 175 “ Lopen om Leven “

4 juni 2009

PAPENDRECHT - Het Papendrechts team Lopen om leven was een van de 275 deelnemende teams aan de Roparun, de sponsor estafetteloop van Parijs naar Rotterdam van 530 kilometer. Met  het doel zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de palliatieven zorg voor kankerpatiënten. Zie  www.roparun.nl Het team Lopen voor Leven vertrok in Parijs op zaterdag 30 mei en kwam aan op de Coolsingel te Rotterdam om 14.32. Een gemiddelde snelheid van 11,76 km/per uur. Als gebruikelijk de laatste jaren zette de familie van Herk zich weer in voor de verzorging van het team. Dit bracht ruim €. 40.000 bijeen voor het goede doel

Lees meer over:

roparun lopen coolsingel
Deel dit bericht met je vrienden!