zondag 29 november 2020

Alles over Papendrecht

Promotie voor Papendrechtse twirlster Nikita Eicker

9 juni 2009

PAPENDRECHT - Nikita Eicker uit Papendrecht, twirlt bij TVL Leidschendam. Ze heeft pas één wedstrijd gehad in de senioren.
En afgelopen weekend met haar tweede wedstrijd gepromoveerd.

Afgelopen zaterdag had Nikita haar tweede wedstrijd in Pijnacker, georganiseerd door haar eigen vereniging. Ze kwam uit in de senior beginner met haar onderdelen 1 baton en Rhytmic twirl. Met haar 1 baton wist ze maar liefst van de 7 tegenstanders 1ste te worden met 70 punten en dat betekend ook promotie naar de Intermediate een hogere klasse. En de promotie betekend ook NK plaatsing.
 
Afgelopen januari wist Nikita op het NK nog met hetzelfde onderdeel 5ete worden in de junioren. Met haar onderdeel Rhytmic twirl werd Nikita ook eerste van de 4 tegenstanders. Dus een succesvol weekend voor Nikita.

Lees meer over:

twirl gymnastiek tvl
Deel dit bericht met je vrienden!