vrijdag 27 november 2020

Alles over Papendrecht

Papendrecht, wonen tussen water en groen

11 juni 2009

PAPENDRECHT - Papendrecht heeft genoeg te bieden om prettig te wonen en te recreëren. Om dat te illustreren brengt de gemeente Papendrecht een brochure uit waarin (toekomstige) inwoners en bezoekers de meest interessante aspecten van Papendrecht tegenkomen. Verder bevat de brochure (met dank aan Wandelsportvereniging OPWEG) twee wandelroutes van respectievelijk acht en zes kilometer.

De twee wandelroutes kunnen ook worden gecombineerd. Er is een Engels- en Duitstalige samenvatting in de brochure opgenomen.
De brochure is gratis en verkrijgbaar in de hal van het gemeentehuis, Bibliotheek Papendrecht, Hotel Golden Tulip Papendrecht en bij de Papendrechtse Watersportvereniging. Een digitale versie staat op www.papendrecht.nl onder ‘Over Papendrecht’.

Lees meer over:

wandelsportvereniging
Deel dit bericht met je vrienden!