vrijdag 27 november 2020

Alles over Papendrecht

Juf Inge getrouwd

15 juni 2009

PAPENDRECHT - Op 12 juni 2009 is juf Inge Wasmus in het huwelijk getreden met haar Arnold Hooglander. Om dit heuglijke feit te vieren was er voor de plechtigheid al een heuse kinderreceptie georganiseerd. Alle kinderen van groep 5 van basisschool 't Kofschip waren hiervoor uitgenodigd. Op deze zomerse dag vertrokken de kinderen met ballonnen en spandoek richting de feestelijk ingerichte tuin om daar op hun juffrouw te wachten.

Bij aankomst van het bruidspaar in een prachtige sportbolide vormden de kinderen een erehaag. In de tuin mocht dan eindelijk het zo vaak geoefende lied 'Zomaar Wham, in vuur en vlam'  ten gehore worden gebracht. Na het overhandigen van de cadeaus kon de taart worden aangesneden en werd er geproost met een glas kinderchampagne. Er was voor het bruidspaar nog even tijd voor een klassenfoto om vervolgens richting het gemeentehuis te vertrekken.

Deel dit bericht met je vrienden!