Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Van Noord Accountants breidt uit naar Papendrecht

15 juni 2009

PAPENDRECHT - Van Noord Accountants en Belastingadviseurs heeft er vanaf eind mei een vestiging bij. Op het Nieuwland Parc tussen Papendrecht en Alblasserdam zijn acht medewerkers vanuit Gorinchem gestart in het gloednieuwe bedrijfsverzamelgebouw De Hoogendijck. Dat geeft mogelijkheden om de activiteiten uit te breiden in westelijke richting.

“We hebben al klanten in die omgeving en er is ruimte op de markt. We willen op termijn daar uitgroeien tot zo’n twintig medewerkers”, vertelt Peter Deege, een van de vennoten van deze regionaal opererende allround adviseur op accountancy en fiscaal gebied.
“Het past niet in ons beleid om een groot kantoor neer te zetten op één locatie. We willen regionale spreiding, en zo dicht bij onze klanten blijven. Dat vinden zij prettig en het werkt voor ons zelf ook beter.”

Vernieuwend
Het nieuwe pand in Papendrecht straalt dat ook uit: openheid en transparantie. Begrippen die voor Van Noord geen loze woorden zijn. De inrichting is vernieuwend en uniek: glazen scheidingswanden, open uitstraling, loungekamer en een prachtig inspirerend uitzicht op de bovenste verdieping.
Collega Monique Bol-Strijker vult aan: “Niet alleen daar kunnen we nieuwe ideeën op doen om onze dienstverlening uit te breiden en te verdiepen. We zijn een bedrijf dat zich kenmerkt door een laagdrempelige en toegankelijke opstelling, en dat willen we graag zo houden. Collegiaal met elkaar, maar ook met onze klanten. Daar ligt het grote onderscheid met anderen: we willen meedenken met de ondernemer, pragmatisch zijn en afspraken nakomen. Onze slogan is niet voor niets: samen de juiste koers.”

Opening
De opening vindt op een later ogenblik plaats. Op 8 september gaan de deuren officieel open voor intermediairs en andere relaties. Meer informatie over Van Noord Accountants en Belastingadviseurs is te vinden op www.noordacc.nl. Of via direct contact: 0183- 356767 of vanaf 25 mei in Papendrecht 078-8907289.

Deel dit bericht met je vrienden!