maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Geslaagden De Lage Waard 2009

19 juni 2009

PAPENDRECHT - CSG De Lage Waard Vijzellaan, Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs

Alblasserdam: Benjamin Boon, Nadia Eftaxias, Jilles de Haas, Cindy Huijgen, Linda de Jong, Mels Korteweg, Ruben van Meerkerk, Suzanne van den Toren, Hilde Veerman, Elise Visser, Willem Vlot  
Bleskensgraaf ca: Mirjam Kwint, Wouter Schakel  
Hardinxveld-Giessendam: Esther Lunenborg Nieuw-Lekkerland: Loeki den Besten, Evelien de Jongh, Annemarie Klootwijk, Natasja Voorsluijs     Oud-Alblas: Jesse Alderliesten, Rik Boer, Kevin de Bruijn, Else Juch, Tuï Riebeek, Wim de Ruiter
Papendrecht:  Lisanne Andeweg, Thomas Dekker, Stefan de Haas, Maarten Honing, Peghah Hosseinzadeh, Marja de Jong, Nick Kamerling, Suzanne Knobbe, Eline Koppenol, Ramses de Leeuw, Tom van Leeuwen, Kim Melching, Maarten van Munster, Debby Schippers, Tom Sebus, Tim Verhagen  
Sliedrecht:  Esther van der Aa, Nick Boelen, Mirjam de Bruin, Martijn Hoogendam Bo Leeuwestein, Lianne van der Plas, Thom Redelijkheid, Davy Rietveld, Niels Verdoorn, Stefan Verheul, Deborah Verschoor, Dianne Visser, Ilse Visser, Sohail Wahedi   Streefkerk:, Nick Groenewoud, Duco de Vos

CSG De Lage Waard Burg. Keijzerweg, VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg
Alblasserdam: Tamara Blaak, Mirelle Braams, Jeffrey den Breejen, Perry Bultena, Silas Fredriks, Maaike van Gent, Martijn den Hartog, Robin van Herk, Carolien Herwig, Martijn Herwig, Angelo Langendam, Melissa Roos, Rebecca Rossen, Odin Smal, Niels Wensink, Shelley van Wijk    
Dordrecht:  Lucinda Hamers, Thom Koenen, Frederik Kool, Jochem Kortleven   
Nieuw-Lekkerland: Dennis Visser, Denise Voet, Luka de Vos, Robin Werkman, Ingeborg van Wijnen, Rutger Zegveld   
Oud-Alblas:  Bjorn Stolk    Papendrecht: Cesar Bahnerth, Tolga Basar, Lorenzo de Boer, Merve Cabri, Marissa Fijnekam, Danny Gleeson, Paige Gleeson, Paul van de Graaf, Stephan de Graauw, Jacco van Helden , Chaniska Heyliger, Junior Hoornweg, Elisa Huisman, Vinod Kakar, Michael Kamermans, Barry Linden, Joey Meijer, Timo Raeijmaeckers, Leila Sadiqi, Danielle Scheulderman, Cynthia Troost, Danny van der Vecht, Kevin Velthuizen, Glenn Verdoorn, Michelle van Vianen, Tamara Vink, Dennis Visser, Denise Voet, Luka de Vos, Robin Werkman, Ingeborg van Wijnen, Rutger Zegveld     
Sliedrecht: Walid Abdulwali 
Zwijndrecht:  Esther Vogel

CSG De Lage Waard Burg. Keijzerweg, VMBO Theoretische Leerweg
Alblasserdam: Kasim Affifi, Janette Baerveldt, Jack Bezemer, Samara van den Boogert, Aron Elstak, Iris Fischer, Eline van Genderen, Michelle Hagers, Chevy Jocker, Marissa Kappar, Mandy Lansink, Eline Plug, Edwin Schep, Samantha Schouten, Eva Stam, Wim de Vreugd      Bleskensgraaf ca:  Jantine van de Graaf, Mathijs Luthart   
Dordrecht: Lukas van Blijderveen, Simone Overtoom 
Nieuw-Lekkerland: Lars Blokland, Marleen Damsteegt, Ruben Groen, Fadi Hababa, Rik de Jongh, Ilse Klaassen, Mirjan van Wijk   Oud-Alblas: Christiaan Gort, Maureen de Kievit, Tristan Nederlof, Marleen Timmermans  
Papendrecht: Tim Batenburg, Mattijs Belder, Thomas van Benthem, Johan van den Berg, Erdin Bergers, Elise Besemer, Charlotte Boer, Stefan Boer. Marc Commandeur, Kim Diephout, Tessa van Driel, Mariska van Gelder, Sebastiaan van de Graaf, Lisanne van de Griend, Cathleen Groote, Elsemieke van Hofwegen, Jan Willem Huisman, Demy van der Jagt, Korjun Jesajan, Twan Julicher, Kevin van Kuijeren, Anouk Lindgreen, Mylan May, Jordi Oorschot, Joop Opmeer, Iris Peters, Lex van der Ploeg, Mariné Poghosyan, Lennart van der Rhee, Erik Roos, Alexander Schouwenaar, Bender van der Sluijs, Ralph Speksnijder, Daniël van Stel, Esther Vastenouw, Emiel Verhagen, Thomas Vermaas, Michelle Vischer, Ashley Visser, Vincent Visser, Noortje Windey 

CSG De Lage Waard Burg. Keijzerweg Lasdiploma Booglassen met beklede elektroden
Alblasserdam: Elmar Bakema, Perry Bultema, Joost ter Gunne, Martijn den Hartog, Angelo Langendam, Erwin Smit, André Timmers, Justin Winter  
Dordrecht:  Thom Koenen 
Papendrecht:  Stephan de Graauw, Jacco van Helden, Michael Kamermans, Marco Selter, Dennis Visser

CSG De Lage Waard Burg. Keijzerweg VMBO KBL
Alblasserdam: Jessica Bas, Serena Bas, Vincent de Canne, Esther Devoet, Joop van der Gun, Julian Hersbach, Shawn Hoogesteger, Cynthia Kroeze, Marco Kuijpers, Ruby Lodder, Dominique Miranda, Joost Pull ter Gunne, Hans Romeijn, Claudia Rooseboom, Daphne Smal, Erwin Smit, André Timmers, Katja van de Ven, Chantal Versteeg, Yoshua Vrije, Justin Winter  
Bleskensgraaf ca:  Jonette van Dijk  
Dordrecht:  Matthijs Boersma, Kimberley Bravenboer, Xaviera Edcius, Ikram Hayati, Bianca van der Laan, Shannon Maliekhadien, Joëlla van Reeuwijk, Simon Jan Trouwborst  
Nieuw-Lekkerland:  Manon den Boer, Alain van den Oever, Mitchell Slingerland, Remko van Vliet 
Oud-Alblas: Rudy Boers, Anneloes Bot, Nadia de Haas, Justin Korbijn  
Papendrecht:  Nathan Alblas, Justin Blaauw, Marjolijn de Block, Wesley Brouwer, Merel de Bruin, Tanita van Cappellen, Dennis Cornelissen, Sascha van Doorne, Priscilla van Dort, Maaike Duijm, Nikita Eicker, René de Haas, Nadia Koster, Femke de Leng, Martijn Mesken, Suzanne van den Ouden, Lisan Paassens, Hamid Rahimifar, Perry Rietveld, Tamara Tlaie, Tania Tlaie, Michelle Troost, Marissa Unger, Bas van der Veen, Esmé Verkerk, Lars Verloop, Yvonne Verstraaten, Felicia Verwijs, Terry van der Waal  
Sliedrecht:   Laura de Bruin, Raquel Dodenbier, Jeroen van Tilburg, Frans van der Vliet, Yvonne van der Waal  
Streefkerk:
Bennie Reuvers 

CSG De Lage Waard Vijzellaan Hoger Algemeen Voortgezet Onderwijs
Alblasserdam: Mirthe Barmentlo, Jasper Borsje, Rianne Borsje, Cynthia Douw, Sandra Edward Badal, Steven Gommers, Nadia van Herwijnen, Fabiënne van Hofwegen, Jolande Huijser, Lilian Keesmaat, Collin Korporaal, Dominique de Korte, Vera van Leeuwen, Robert van Meerkerk, Antoon Meijer, Sophie Pilkes, Remy Richter, Marlotte Ruikes, Ilse van der Spoel, Lisa Stam, Thijs Verhaar, Simone Verschoor, Gino Visser, Nick van der Waal, Daniël Werkman, Sander Willemse, Milou van Zoest    
Bleskensgraaf ca:  Femke Bogaard, Korinne Stigter, Marijne Veth  
Dordrecht:  Amos van der Hum, Wesley van der Laan, Jan Lindemann      
Hardinxveld-Giessendam:   Pamela de Haan, Ilse van Kekerix, Dorine Muilwijk, Silke van Peer   
Nieuw-Lekkerland:  Claire van Dam, Ellis Gaal, Natasja de Groot, Jelle van den Oever, Lisette Versluis, Jorim van der Zee 
Oud-Alblas:  Teske van de Graaf, Martine Heijkoop, Sita Kortleve, Mirjam Kwakernaak, Job van Vliet, Jorrit van Wijngaarden 
Papendrecht:   Tim van den Berg, Renske Brouws, Faye Buter, Joey Compeer, Ince Dekker, Merisa Dekker, Selma Doorn, Niels van der Giessen, Tjeerd Gort, Dennis Grooten, Laura Keereweer, Chantal de Koning, Francijna de Lange, Manouk Leemberg, Mark Meerkerk, Joris Meesters, Hans Mol, Linsey Monsauret, Marjolijn Mostert, Dennis Ouwerkerk, Floor Prins, Erwin de Raad, Jim Roode, Kelly Sieses, Tessa Sijstermans, Krista Stasse, Anouk Verdoorn, Kelly Verdoorn, Nicky Visser, Jitte de Vries, Fabianne de Waal, Claudia de Win  
Sliedrecht:  Sanne Boer, Esther de Bruin, Esmeralda van Dijk, Melissa Keesmaat, Claudia Klop, Wendy Meerkerk, Steven van Mourik, Irma Redelijkheid, Floris van Rekom, Anne Roos de Rover, Robin Schouw, Mariëlle Slingerland, Simone Sluimer, Erica van der Steen, Debby Verloop, Thomas van der Weijde, Vivian Zijlstra  
Wijngaarden zh:  Eva Stolk

CSG De Lage Waard Burg. Keijzerweg  VMBO BBL-LWT
Alblasserdam:  Richard Barendrecht, Fatma Bolat  
Brandwijk:  Sebastian Lagerwerf  
Hendrik-ido-Ambacht:   Thomas van Neck     
Nieuw-Lekkerland:   Jennifer de Jager  
Papendrecht:   Vincent den Braber, Jaymie Muijzer, Marco Selter, Jeanine Wijnants  
Streefkerk:   Melissa Verspuij 
 

Lees meer over:

VMBO De Lage Waard
Deel dit bericht met je vrienden!