zondag 16 mei 2021

Alles over Papendrecht

Aftrap Buurtvereniging Westpolder grandioos succes

22 juni 2009

PAPENDRECHT - Zaterdag 20 juni was de aftrap van de Buurtvereniging Westpolder met een buurtfeest voor bewoners van de Rembrandtlaan en omgeving. Maar liefst 128 buren zijn op deze middag afgekomen en hebben onder het genot van een gratis hapje en een drankje genoten van een optreden van het Pontonnierskoor. Ook bewoners van verzorgingstehuis de Wieken waren aanwezig: voor hen was het feest een welkome afleiding. De leiding van de Wieken was de organisatie dankbaar voor de uitnodiging om aanwezig te mogen zijn.

De 2 initiatiefnemers Pieter en Nelleke van den Berg ontvingen na afloop niet alleen van alle kanten complimenten dat het zo goed georganiseerd en verzorgd was, maar ook verzoeken om dit tot een jaarlijks terugkerend evenement te maken. Vrijwel direct is met het hele team van vrijwilligers besloten hieraan gehoor te geven, volgend jaar komt er een herhaling! Meer informatie over de buurtvereniging kunt u vinden op de website www.dundle.nl/site/westpolder. Hierop zijn ook meer foto’s van het feest te bekijken.

Deel dit bericht met je vrienden!