zondag 29 november 2020

Alles over Papendrecht

3 aanhoudingen na diefstal met bedreiging

22 juni 2009

PAPENDRECHT - De politie heeft zaterdagavond 20 juni drie aanhoudingen verricht na een diefstal met bedreiging van een 19-jarige man uit Oss.  De aangehouden verdachten zijn een 26-jarige man uit Alblasserdam, een 16-jarig meisje uit Papendrecht en een 25-jarige man uit Papendrecht. De 19-jarige jongen sprak die avond met de 16-jarige af op haar verzoek. De twee kennen elkaar van het werk. Ze aten wat in Alblasserdam en bij terugkomst op een adres in de Haagbeukhof in Papendrecht moest het meisje even wat in een woning halen en wachtte de jongen op haar in de auto.

Op dat moment verschenen de 25- en 26-jarige verdachten die de knul in de auto bedreigden, hem geld en cd’s afhandig maakten en vervolgens wegrenden. De geschrokken jongen belde de politie die het drietal in een woning in de Haagbeukhof aanhield en meenam naar het politiebureau. Op dit moment zit alleen de 25-jarige Papendrechter nog vast. De gedupeerde heeft aangifte gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Lees meer over:

aanhouding Haagbeukhof
Deel dit bericht met je vrienden!