zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Nog een aanhouding na diefstal met bedreiging

22 juni 2009

PAPENDRECHT - De politie heeft zondagavond 21 juni nog een aanhouding verricht na een diefstal met bedreiging van een 19-jarige man uit Oss.  De aangehouden verdachte is een 23-jarige man uit Papendrecht. Hij meldde zich vrijwillig aan het politiebureau. De politie onderzoekt wat zijn rol in de diefstal met bedreiging is geweest. Hij is ingesloten en in verzekering gesteld.

De 19-jarige jongen sprak op zaterdagavond 20 juni met een  16-jarig meisje uit Papendrecht  af op haar verzoek. De twee kennen elkaar van het werk. Ze aten wat in Alblasserdam en bij terugkomst op een adres in de Haagbeukhof in Papendrecht moest het meisje even wat in een woning halen en wachtte de jongen op haar in de auto. Op dat moment verschenen verdachten die de knul in de auto bedreigden, hem geld en cd’s afhandig maakten en vervolgens wegrenden. Op dit moment zitten de 23-jarige en de 25-jarige Papendrechters nog vast. De gedupeerde heeft aangifte gedaan.  De politie zet het onderzoek voort.

Lees meer over:

diefstal politiebureau
Deel dit bericht met je vrienden!