zondag 29 november 2020

Alles over Papendrecht

Oranje Nassauschool viert zomerfeest

29 juni 2009

PAPENDRECHT - De Oranje-Nassauschool in Papendrecht heeft afgelopen vrijdag het naderende einde  van het schooljaar middels een ontzettend geslaagd zomerfeest gevierd.

Op het schoolplein konden de groepen 1 tot en met 5 deelnemen aan diverse activiteiten  in het kader van het thema ‘’Indianen’’. Zo konden ze een heuse Indianendans leren, shirts versieren, geschminkt worden, barbecuen met marshmallows, een indianenketting rijgen en een hoofdtooi maken. In de loop van de ochtend raakte het schoolplein langzaam aan steeds meer bezaaid met kleine Indiaantjes.

Na een optocht met veel muziek door de wijk kwamen zij aan op het zwarte veldje alwaar de andere groepen een echt Indianendorp hadden gemaakt compleet met wigwams en totempalen. De directeur was ook in stijl; hij was omgetoverd tot een heus opperhoofd tot groot plezier van de Indiaantjes. Aangekomen in het dorp konden zij nog genieten van heerlijk pannenkoeken en keerden daarna huiswaarts.

Deel dit bericht met je vrienden!