zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Thijs wederom de sterkste met Oranje-Nassauschool tafeltennis

29 juni 2009

PAPENDRECHT - Op donderdagmiddag 18 juni werd op de Oranje-Nassauschool te Papendrecht de 31e jaarlijkse tafeltennisfinale gespeeld. De bovenbouwgroepen (groep 5 t/m 8) hebben de afgelopen periode hard getraind en er zijn competitiewedstrijden geweest om tot deze finale te komen. Deze spannende finaleronde zorgde ervoor dat Jordi en Lychon (uit groep 8 en 7) de kleine finale mochten spelen. Lychon wist Jordi in twee sets met 11-9 en 11-8 te verslaan en verzekerde zichzelf van een verdiende derde plaats. Jordi kreeg de vierde prijs. In de grote finale stonden, net als vorig jaar, de rivalen Thijs en Riza (beide uit groep 7) tegenover elkaar. Thijs wist vorig jaar de eer op te strijken en bleek ook dit jaar weer de sterkste te zijn. Hij versloeg Riza in twee sets met 11-1 en 11-8. Thijs heeft laten zien dat hij onverslagen blijft en mocht de finalebeker in ontvangst nemen. Riza moest het ook dit jaar doen met een mooie tweede plaats. De finalisten werden traditiegetrouw aangemoedigd door hun medeleerlingen.

Lees meer over:

oranje nassauschool
Deel dit bericht met je vrienden!