woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Ludieke eendenactie OVP

30 juni 2009

PAPENDRECHT - Op woensdag 16 september trekken OVP-leden met deux cheveauxs puzzelend door de Alblasserwaard. Onderweg is er een heerlijke boerenlunch, maar nog veel belangrijker zijn de gezelligheid en de mogelijkheid contacten weer eens aan te halen.

Om deze bijeenkomst aan te kondigen bij de leden zijn Dick Westra (Opel Centrale), Michel Zegelaar (Leséc beveiliging) en Rogier Hessing ( Eteha Slangtechniek), lid van de activiteiten commissie, bij enkele leden langs gegaan om een uitnodiging in de vorm van een eend langs te brengen.  Vele moesten glimlachen bij het verschijnen van de heren in hun opvallende pakken.  Ieder die een foto heeft gemaakt van dit bezoek kan deze mailen naar wat@ovp-papendrecht.nl Zie ook de vernieuwde website www.ovp-papendrecht.nl

Op de foto: Dick Westra, Rogier Hessing en Michel Zegelaar. Op de voorgrond Erwin van Wijngaarden (Van Wijngaarden Electrotechniek).

Lees meer over:

alblasserwaard Opel Centrale
Deel dit bericht met je vrienden!