Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Hardleerse hardrijder

3 juli 2009 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Surveillerende agenten hebben op donderdagavond 2 juli rond 21.20 uur een 24-jarige man uit Alblasserdam aangehouden op de Burgemeester Keijzerweg. De man reed met hoge snelheid op zijn bromfiets toen de agenten hem in het oog kregen. Zij achtervolgden de man, gaven een stopteken waarna de man doorreed. De man haalde links in, reed gevaarlijk op het weggedeelte van het tegemoetkomend verkeer een keerde om. Ter hoogte van het fietspad van het industrieterrein sloeg de bestuurder rechts af. De man koos na de achtervolging eieren voor zijn geld en stopte alsnog. Hij vertelde aan de agenten dat hij eerder die avond al drie bekeuringen had gekregen van collega-agenten voor het niet bij zich hebben van een ID bewijs, het niet dragen van een helm en het rijden zonder rijbewijs. Daarbij was ook verteld dat hij niet verder mocht rijden. Zijn bromfiets is in beslag genomen en de politie maakt een proces-verbaal op.

Lees meer over:

burgemeester keijzerweg
Deel dit bericht met je vrienden!