Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Onenigheid bij hangplek

3 juli 2009 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Op de Beatrixstraat heeft op donderdagavond 2 juli rond 22.00 een onenigheid plaatsgevonden met een groep jongeren bij een hangplek. Daarbij hield de politie een 19-jarige en een 37-jarige man uit Papendrecht aan.

De 37-jarige buurtbewoner gaf aan dat hij veel overlast ervaart van de groep jongeren en hen regelmatig daarop aanspreekt. Gisterenavond gebeurde dat opnieuw waarbij de man met een golfclub op de jongeren afstapte.

Tijdens dit conflict reed de 19-jarige man met zijn scooter en stuk hengel richting de buurtbewoner. De politie verhinderde dat er een confrontatie ontstond en hield ook deze man aan. De politie doet onderzoek in de zaak en surveilleert de komende dagen extra in de en rondom de Beatrixstraat.

Lees meer over:

hangplek beatrixstraat
Deel dit bericht met je vrienden!