Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Wethouder Vogel stelt Papendrechtse werknemers van Drechtwerk gerust

4 juli 2009

PAPENDRECHT - Op dinsdag 30 juni sprak wethouder Vogel met de werknemers van Drechtwerk die uit Papendrecht afkomstig zijn. Nadat de gemeenteraad van Papendrecht een motie had aangenomen om te onderzoeken wat de consequenties zijn voor Papendrecht als de gemeente uit Drechtwerk treed, ontstond onrust onder de (Papendrechtse) werknemers. Een aantal van hen kwam in tranen bij de directie. Zij zien hun toekomst somber tegemoet.

Wethouder Vogel vertelt dat wat hem betreft Drechtwerk nog lange tijd zal voortbestaan, ook voor de Papendrechtse werknemers. Hij steekt hen een hart onder de riem door te zeggen dat hij alles in het werk zal stellen om het voortbestaan van Drechtwerk te verzekeren en dat hij grote waardering heeft voor hun inzet en betrokkenheid bij het bedrijf. Vogel ziet in de enthousiaste steun van het hele bestuur van Drechtwerk voor de nieuwbouw een bewijs van vertrouwen in de toekomst.

Zie ook:

Lees meer over:

gemeenteraad wethouder vogel
Deel dit bericht met je vrienden!