Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Man aangehouden na doodsbedreiging

6 juli 2009

PAPENDRECHT - Een 38-jarige man uit Papendrecht is in de nacht van zaterdag op zondag 5 juli aangehouden, nadat hij op zaterdagmiddag zijn buren met de dood had bedreigd aan de Staringlaan. Nadat hij die middag doodsbedreigingen had geuit, werd de politie gebeld. Nadat agenten de man hadden aangesproken, ging hij zijn woning in en barricadeerde de deur, voordat hij kon worden aangehouden. De politie nam de situatie zeer serieus. Vanwege veiligheidsoverwegingen werd besloten dat de man zo snel mogelijk moest worden aangehouden. Hiertoe werd een arrestatieteam ingezet. Toen het team de woning van de man betrad, bleek deze echter gevlucht. De politie ging op zoek naar de verdachte en later die nacht kon de man worden aangehouden, toen hij met zijn auto op de Rembrandtlaan reed. De politie neemt de zaak in onderzoek.

 

Lees meer over:

Rembrandtlaan Staringlaan
Deel dit bericht met je vrienden!