Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Theater de Willem wordt leeggehaald

8 juli 2009

PAPENDRECHT - Het is wel een beetje triest om te zien: alle theaterapparatuur wordt in de loop van deze week uit het theater gehaald. Sommige spullen kunnen worden weggegooid, maar het meeste wordt bewaard. Een deel van de apparatuur zal nodig zijn als De Willem op locatie gaat en een deel wordt gewoon opgeslagen.

Voordat je iets nieuws kunt opbouwen, moet het oude worden afgebroken: het personeel van Theater De Willem is daar nu druk mee bezig. Misschien met een beetje weemoed, maar straks kan een nieuw gebouw worden ingericht en daar kijkt iedereen naar uit!

 Voor meer foto's zie: www.cultureleraadpapendrecht.nl

Lees meer over:

Theater De Willem apparatuur
Deel dit bericht met je vrienden!