zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Veiling vol herinneringen

20 juli 2009 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT -  De geplande veiling van alle oude koffiebar spullen bleek niet helemaal te werken. Omdat bezoekers verspreid over de avond binnen druppelde was er niet een goed moment om een serieuze veiling te houden. Daarnaast bleek er meer interesse te zijn in de verkoop van de beroemde liedboekjes, bekers en glazen, dan het veilen van specifieke spullen zoals archiefmateriaal en posters. Er werd zelfs van te voren al door mensen gevraagd om wat apart te houden, omdat ze niet aanwezig konden zijn.

Al met al was het een geslaagde avond, want het archiefmateriaal zorgen voor leuke herinneringen, de grote verbouwing voor verbaasde gezichten en de verkoop bracht in totaal 200,- euro op. En de voorraad is nog niet op, dus mensen die niet konden komen en wel interesse hebben kunnen via www.jcupstairs.nl alsnog kopen.

Lees meer over:

archief koffiebar
Deel dit bericht met je vrienden!