Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Inbraak woning: auto gestolen

27 juli 2009 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - In de nacht van zondag 26 op maandag 27 juli 2009 is ingebroken in een woning aan het v.d. Duyn van Maasdamplatsoen. Men is binnengekomen na het forceren van een bovenlicht. Er werden drie tassen met inhoud en autosleutels gestolen. De personenauto werd vervolgens gestolen. De benadeelde werd omstreeks 05.00 uur gebeld door de politie in Papendrecht dat zijn auto was aangetroffen op de Cypressenlaan in Papendrecht. De benadeelde ontdekte toen pas de inbraak.

Politieagenten kregen omstreeks 04.00 uur een melding dat er in de achtertuin van een woning aan de Heidezoom een man liep. Agenten gingen op zoek en zagen vervolgens een personenauto heel hard wegrijden. De auto werd leeg aangetroffen in de berm van de Cypressenlaan. Bleek dat het ging om de gestolen personenauto uit Dordrecht. Politieagenten zagen wel een man lopen, maar niet duidelijk is of dit een buurtbewoner was of de verdachte. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben of weten van deze zaken. Ze worden verzocht te bellen met de politie op 0900-8844 (lokaal tarief).

Deel dit bericht met je vrienden!