Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Sjaloom opent bijna haar nieuwe deuren

29 juli 2009 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT -  Op vrijdag 28 augustus om 13.00 uur opent Sjaloom haar deur aan de Veerpromenade 18 (Winkelcentrum De Meent) en start op deze dag en zaterdag 29 augustus met een open huis.

Sjaloom chr. boeken & muziek gaat haar plekje op het Bosch 29a na bijna 10 jaar verlaten. In de afgelopen jaren is de winkel letterlijk uit haar jasje gegroeid. Een aantal keren heeft er intern al een kleine uitbreiding plaatsgevonden, maar inmiddels is de winkel overvol en was uitbreiding op de huidige locatie geen optie.

Er werd dan ook uitgezien naar een nieuwe locatie. Inmiddels is er in het nieuwe pand flink geklust en het interieur geplaatst. Nu nog de verhuizing en de puntjes op de i te zetten.

Het bestuur en de medewerkers zijn erg dankbaar voor de afgelopen jaren die ze samen met de klanten hebben mogen beleven, maar zien er ook erg naar uit om in de nieuwe winkel aan het werk te gaan. De wens van Sjaloom is dat velen de weg naar de nieuwe winkel zullen (blijven) vinden, want het resultaat mag gezien worden.

In verband met de verhuizing is de winkel aan het Bosch vanaf maandag 17 augustus gesloten.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!