Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Met de bromfiets de N3 opgereden

3 augustus 2009

PAPENDRECHT - Een 35-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van zaterdag 1 augustus op zondag 2 augustus door de politie aangehouden op de N3 ter hoogte van Papendrecht. Surveillerende agenten zagen de man - met passagier achterop – op de bromfiets vanaf de Burgemeester Keijzerweg de oprit naar de N3 oprijden. Na ongeveer 100 meter op de N3 gereden te hebben, stopte de man en wilde terug rijden. De agenten hielden hem staande en namen hem een blaastest af. Daaruit bleek de man te diep in het glaasje te hebben gekeken, hij blies 2 promille. Zijn rijbewijs werd daarop ingevorderd. De man werd na verhoor heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees meer over:

burgemeester keijzerweg n3
Deel dit bericht met je vrienden!