woensdag 4 augustus 2021

Alles over Papendrecht

Wielertocht van Papendrecht naar Blomberg

13 augustus 2009

PAPENDRECHT - Op 20 augustus vertrekt een groep van 11 wielrenners vanuit Papendrecht richting Blomberg. Het gezelschap bestaat uit ambtenaren en leden van de jumelage-commissie. In drie dagen zullen de ongeveer 400 km naar Blomberg worden overbrugd.

Het idee voor de wielertocht ontstond toen de organisatie van Nelke küsst Tulpe in Blomberg een uitnodiging verstuurde om mee te fietsen met het bloemencorso. Op zaterdag 22 augustus arriveren de deelnemers aan de tocht in Blomberg en sluiten daar bij het bloemencorso aan.

Met de tocht willen de wielrenners op sportieve wijze de band met Blomberg benadrukken. In Blomberg is het idee met enthousiasme begroet. In Duitsland zullen Blombergse wielrenners zich aansluiten om gezamenlijk in Blomberg te arriveren.
De Opel Centrale heeft een volgauto ter beschikking gesteld van de wielertocht.

Meer over de activiteiten in het kader van Nelke küsst Tulpe op www.blomberg-papendrecht.nl.

Lees meer over:

fietsen wielrenner blomberg
Deel dit bericht met je vrienden!