Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

De Jel accountancy naar eigen kantoorpand

14 augustus 2009

PAPENDRECHT - Na jaren actief te zijn geweest vanuit de Ligusterhof is het kantoor van Eugène de Jel en Simone van Gerven van De Jel accountancy deze zomer verhuisd naar een eigen kantoorappartement in bedrijfsverzamelgebouw d’-Hoogendijck. Het nieuwe adres luidt: Nieuwland Parc 75 te 3351 LJ Papendrecht.

Zij bedienen ondernemers in het mkb, het vrije beroep en particulieren in geheel Nederland en kenmerken zich door onafhankelijkheid, deskundigheid, kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid.
De Jel accountancy biedt een volledige portefeuille van diensten onder één vlag aan, waarbij het belang van de ondernemer altijd voorop staat: one-stop-shopping. Het kantoor werkt nauw samen met registeraccountants, notarissen, advocaten, pensioenjuristen, actuarissen en subsidieadviseurs.

Voor contactinformatie kunt u terecht op www.dejelaccountancy.nl.

Lees meer over:

Nieuwland Parc ligusterhof
Deel dit bericht met je vrienden!