Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Eljakim zoekt mannen

18 augustus 2009

PAPENDRECHT - Gospelkoor Eljakim bestaat inmiddels al weer meer dan 10 jaar. Het heeft nu ongeveer 30 leden, bestaande uit mannen en vrouwen. Echter: de mannen zijn zwaar ondervertegenwoordigd!
 
Het koor heeft nu nog vier mannen en dat is niet zo veel. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en zeker ook niet leuk voor de mannen die wel graag willen blijven zingen. Eljakim is dan ook druk op zoek naar mannelijke versterking.
 
Tijd hoeft echt geen probleem te zijn, want men kan eventueel ook om de week komen.
 
Eljakim repeteert elke maandagavond van 19.45 - 21.45 uur in de Elimkerk aan de PC Hooftlaan. Halverwege is er natuurlijk een pauze om de kelen te smeren. Kom gewoon een keertje kijken, dan zie je het zelf! Meer informatie: www.gospelkooreljakim.nl

Lees meer over:

gospelkoor pc hooftlaan
Deel dit bericht met je vrienden!